Word jij mijn volgende volger??

woensdag 24 april 2013

Sanne in het gips.....

Hoi allemaal,

Vorige week donderdag was het zover.... om 7.15 mochten we ons melden op
de kinderafdeling om  vervolgens om 8.45 richting operatiekamer te gaan.
Wat ontzettend spannend was die dag zeg!
Het was namelijk de vraag of de heup van Sanne voor de kom gelegd kon worden, of als dit niet kon zou Sanne geopereerd worden. Dit konden ze pas zien op de operatiekamer.
Ik mocht mee tot Sanne onder narcose was gebracht....bah niks aan om zo'n kleintje in slaap gebracht zien worden.. Het prikken van het infuus ging niet vanzelf.... beide armpjes geprobeerd, haar rechter voetje aan 2 kanten, het lukte allemaal niet. Uiteindelijk hebben ze een infuus aangebracht op haar hoofdje, dat was een naar gezicht.
Na ruim 2 uur werd de kinderafdeling gebeld dat we weer naar de uitslaapkamer mochten, 
het eerste wat in ons op kwam en wat we tegen elkaar zeiden is, ze is niet geopereerd want dat duurt veel langer!! En dat klopte, de orthopeed heeft het heupkopje voor de kom kunnen zetten, de gipsmeester heeft het gelijk gegipst en nu maar hopen dat het kopje zo ligt dat er een kommetje gaat groeien!!! Voorlopig dus geen operatie, wat zijn wij blij voor nu!!
15 mei maken ze weer een foto van haar heupje en hopelijk is er dan al resultaat te zien!!
Is dit niet het geval, dan wil de orthopeed de situatie dan bekijken en zal ze zeer waarschijnlijk wel geopereerd worden..... 
De nachten zijn geen pretje voor Sanne en ons, ze huilt erg veel en komt verschillende malen in de nacht.... Hopelijk gaat dit snel beter en kan ze een beetje aan het gips wennen!
Voor nu, ligt Sanne in 'prachtig' neon roze gips..... nooit geweten dat roze zo fel kan zijn! haha
Lieve groetjes,
Brenda


Op weg naar de operatiekamer....
Het lachen ben ik niet verleerd....

12 opmerkingen:

 1. ach zo'n kleintje en dan dit allemaal al mee moeten maken, ik hoop voor jullie dat dit gaat werken en een operatie niet nodig zal zijn.
  ik kan me indenken dat dit erg wennen is voor Sanne, wil ik jullie nog veel sterkte wensen en ik zend positieve gedachten jullie kant op.

  liefs jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Agossie, dat is me allemaal wat zeg!! Voor Sanne natuurlijk maar ook voor jullie! Laten we hopen dat er straks geen operatie meer nodig is! Voor nu veel sterkte voor jullie allemaal en dikke knuffel voor Sanne:) xx Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hoop ik voor Sanne en jullie dat het allemaal naar wens verloopt en dat haar een operatie bespaart blijft... sterkte en een knuffel voor jullie stoere meisje!

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat een toestand! Wat moet dat akelig geweest zijn met dat infuus! En ik kan me heel goed voorstellen dat ze veel huilt 's nachts. Het kan geen pretje zijn om zo te moeten liggen. Sterkte hoor! Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ocharme, dat is echt wel een toestand waarin je je kind niet wil zien belanden! Ik hoop echt dat alles goed gaat. Ik duim!!!
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Brenda, wat leef ik met jullie mee. En dat Sanne zo blijft lachen.....
  Heel veel sterkte en ik duim dat een operatie haar bespaard blijft.
  Dikke knuffel voor Sanne!
  Liefs,
  José

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voorlopig geen operatie, dit is toch al goed nieuws voor dit schattige meisje.
  Ik wens jullie het allerbeste.
  Groetjes,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ach kijk je meisje nou toch, gelukkig hoefde ze vooralsnog niet geopereerd. We duimen met z'n allen dat het mooie roze gips z'n werk gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat vervelend hè? voor Sanne maar ook voor jullie als ouders.
  Ik hoop dat het kommetje gaat groeien en er geen operatie nodig is. Heel veel sterkte voor jullie en natuurlijk ook voor jullie dochter.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Brenda,

  Ik zit dit gewoon met tranen in mijn ogen te lezen ik hoop zo dat het kommetje gaat groeien zodat zij niet geopereerd hoeft te worden.
  Lieve Brenda wat vind ik jou een kanjer en kleine Sanne is heel dapper geniet maar van jullie kleine meid en wat ziet ze er lief uit op de foto's.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooo, schaam, schaam ik heb een heel stuk gemist op je blog zie ik nu.
  Goh zeg zo'n knap sterk meisje ..zie haar liggen in dat tractie bedje...wat moet ze dan toch sterk en positief zijn om zo lief lachend op de foto's te staan!
  Wat hebben jullie af moeten zien, je zou het liefst de pijn natuurlijk over willen nemen van haar.
  Spannend in mei wat er nog moet gebeuren, laten we hopen dat het nu een keer mee valt voor jullie.
  Ik ga nog even je tuintje bekijken in de volgende post
  Tot zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hopen dat het vanzelf goed komt en ze niet meer geopereerd hoeft te worden, want dit is al zielig genoeg voor zo'n klein kindje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even een berichtje achter laat, dat waardeer ik heel erg, dank je wel!!
Lieve groetjes Brenda